Negara/Wilayah
  • Semua
  • Amerika
  • Thailand
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Kamboja
  • Brazil
  • Rusia
  • Meksiko
  • pakistan
  • Britania Raya
  • Filipina
  • Irak
  • Turki
  • Arab Saudi
  • Perancis
  • Jerman
  • Mesir
  • Kanada
  • Spanyol
  • Argentina
  • Italia
  • Malaysia
  • Jepang
  • Nepal
  • Kolumbia
  • Australia
  • Uni Emirat Arab
  • Birma
  • Polandia
Menampilkan lebih banyak
Menampilkan lebih banyak

100 Tiktok Teratas makanan & Minuman Video (Malaysia)

41
Khairultbh
saja post harini sbb lagu ni🌝 #sunday #october #fyp #fypシ
107.23K
14.94K
13.93%
147
160
367
42
Kennichi Kai
Why the right side man's number is 001 ?What jacket's number he supposed to wear?#squidgamenetflix #squidgame
310.36K
13.71K
4.42%
77
102
96
43
Khairulaming
esok ahad 10.10 and kita akan restock 10,000 botol sambal nyet secara serentak pada pukul 12 tengah hari. boleh tekan link kat my bio. thank youuu guyss 😁
133.9K
13.31K
9.94%
162
173
266
44
Chicken Royale
Papa pun tak tahu nak cakap lah kan haa #fyp #foodhuntingmalaysia #klfood #fypp #klfoodie #MYFoodie #foryoupage #ampangfood #cheese
98.72K
12.74K
12.9%
81
47
35
Reply to @roruuru hari ni akk masak suji… adik beradik fufu 👩‍🍳😘👌 #cookingwithmj #egusiandfufu #egusiandeba #egusiandsuji #sujiandegusi #mjrecipes #tiktokchef #tiktokmenu #nigerianfood #naijamalayfamily #africanmalay #africanmalaysian #suji #egusi
111.74K
12.22K
10.93%
155
180
74
340.08K
10.94K
3.22%
30
79
2.22K
288.79K
10.59K
3.67%
2
438
258
48
Chicken Royale
Sekampung terus dia bawak! Tadehal lah. Papa welcome dengan senyuman asalkan dah vaksin hehehehehehe #fyp #foodhuntingmalaysia #klfood #fypp
189.31K
10.16K
5.37%
64
31
72
49
Chicken Royale
Answer to @artleywin04 Cheese ni kalau papa cairkan siap siap nnti sampai rumah dia keras. So papa bungkuskan mcm ni lpstu cairkan dkt rumah
129.87K
9.55K
7.36%
28
35
25
50
Sudah ku bilang.. 😜😜😜 #OpsSamsengJalanan #Tb
119.06K
9.43K
7.92%
1
125
83
Selling large karipap with various fillings 💕 #MYFoodie #fypシ #makantime #foodie #streetfood
143.85K
9.2K
6.4%
224
108
204
Sonok sungguh la tuah ibu
188.3K
9.19K
4.88%
0
139
117
53
Kennichi Kai
Any Ghibli fans here? #art #totoro #ghibli #coffeeart
119.01K
8.77K
7.37%
48
103
31
Qalesya shopping sakan dah 1 tahun dia tak masuk Mall….
224.41K
8.71K
3.88%
1
157
121
Luxurious street burger 🍔🤤 #MYFoodie #makantime #foodie #fypシ #streetfood #streetstall #burger
100.17K
8.61K
8.6%
216
92
279
56
AshFoodhunter
Hari yang paling aku takut akhirnya terjadi 😭😭😭😭😭😭
86.44K
8.42K
9.74%
9
151
62
hahaha..tk hafal lirik dan malu2 time ni.....#cute #viral #trending
78.02K
8.22K
10.54%
213
553
534
58
Fitri Siregarr
Arghhh lega😂
81.41K
7.86K
9.65%
159
251
105
59
Kennichi Kai
喝一杯咖啡,喜欢听一首自弹自唱的迷宫。妳呢,喜欢什么歌,搭配一杯好咖啡?
114.17K
7.85K
6.87%
23
63
19
60
MULUT CAFE 🇲🇾
Lagu x relex ek 😂 #MYFoodie #mulutcafe #fypberanda
80.36K
7.56K
9.41%
312
228
423